Tiden flyr

Hvor skal jeg begynne.. Joda, som skrevet tidligere, tiden flyr ifra meg selv om jeg er hjemmeværende. Det har hvert konfirmasjoner, svangerskapskurs, få og reise på besøk, husmoroppgaver, forberedelser til lillegull sin ankomst og mye mye mer. Siden kroppen ikke er helt på topp i funksjonalitet pga svangerskapsplager, er dette mer enn nok for meg å fylle dagene med. Jeg hviler også en god del hver dag når jeg har tid, noe som føles veldig nødvendig. Var en periode energien var litt mer tilbake ifht starten på svangerskapet, men nå trenger kroppen mer hvile igjen noe som vel er helt normalt så vidt jeg har lest! 

Denne uken har blitt brukt på å finne frem igjen masse fine små klær og utstyr fra da mine søstre var små. Har fått arve alt jeg vil ha! Klart er det mye vi ikke kan bruke også da vi får en gutt, men det fantes en god del nøytrale farger heldig vis. Like vel var det ikke så mye klær i helt nyfødt str å arve, så i går bestilte jeg litt fint fra Kappahl og Newbie serien. Den har såå mye søtt! Vet jo ikke hvor stor gutten er når han kommer, men greit å ha litt uansett. Får man ikke brukt det kan man jo selge det samlet til noen andre som har behov for fine klær :-) 

Til uken skal vi avsted å se på lillegutt igjen. Litt spennende om han fortsatt er gutt (hihi) og om han har det bra der inne i sin lille hule <3 Skal på 3D ul, noe jeg gleder meg veldig til! Sikker på at han uansett er verdens fineste. Han har begynt å bli veldig aktiv, og jeg kjenner og ser tydelig mange herlige spark og bevegelser i løpet av dagene. Tenk at en så liten kropp kan være så sterk!

I dag har dagen gått til avslapning, handling av mat og et besøk hos bestemor. Alltid koselig å komme til henne. Fikk også med meg en pose med gjærbakst hjem, og det er namnam! Ikke noe er som det som er hjemmebaket av bestemor. I efta spiste vi taco. Nå er mannen ute og klipper resten av gresset jeg ikke orket å ta i går, og jeg har gått en noe lengre tur med hunden. Mannen har også hvert flink denne uken og holdt på med å male en del av husveggene. Forhåpentlig skal vi snart begynne å snekre på ny platting og trapp ved inngangspartiet, og det kommer til å bli så fint! Skal slenge med bilder underveis da vi begynner. 

Nå i helgen skal vi igjen i konfirmasjon, men ellers skal vi vel jobbe litt på huset og slsppe av. Alt ettersom hvordan været blir. 

Håper dere andre også får en fin helg! 

-Kine

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kinemarie

Kinemarie

23, Nordre Land

Kine Marie 23 år, deler hus med verdens beste mann, to katter og en liten hund. Venter vårt første barn i august 2016. For tiden arbeidsledig, fungerer derfor som blandt annet rugekasse, husmor og kokke mens jeg venter i spenning på vår lille prins!

Kategorier

Arkiv

hits